• تاریخ انتشار : سه‌شنبه 31 آگوست 2021 - 20:12
  • کد خبر : 537
  • چاپ خبر

پروژه انتقال آب سد نساء بم معطل ۵ کیلومتر لوله‌گذاری است

نماینده مردم شهرستان‌های شرقی استان کرمان در مجلس گفت: انتقال آب سد نساء در بم معطل پنج کیلومتر لوله گذاری مانده است همچنین اعتبارات خوبی در بودجه گذاشته شده و این پروژه بزودی افتتاح خواهد شد. حجت الاسلام و المسلمین موسی غضنفرآبادی روز سه‌شنبه در نشست خبری درباره وضعیت انتقال آب سد نساء به بم

نماینده مردم شهرستان‌های شرقی استان کرمان در مجلس گفت: انتقال آب سد نساء در بم معطل پنج کیلومتر لوله گذاری مانده است همچنین اعتبارات خوبی در بودجه گذاشته شده و این پروژه بزودی افتتاح خواهد شد.

حجت الاسلام و المسلمین موسی غضنفرآبادی روز سه‌شنبه در نشست خبری درباره وضعیت انتقال آب سد نساء به بم و بروات تصریح کرد: اعتبارات خوبی برای پروژه انتقال آب سد نساء به‌ بم و بروات در بودجه ۱۴۰۰ گذاشته شده است و این پروژه به زودی به بهره برداری خواهد رسید، حتی اگر تصفیه نشده باشد.

او افزود: طبق قول وزارت نیرو انتقال آب سد نساء باید تا پایان دولت دوازدهم انجام می شد که متاسفانه به تاخیر افتاده است اما ظاهراً لوله ها خریداری شده ولی منتقل نشده است.
غضنفرآبادی بیان کرد: حدود پنج کیلومتر از طرح انتقال آب سد نساء باقی مانده است که در اولین فرصت خدمت وزیر نیرو خواهم رسید و پیگیر مشکلات بوجود آمده در تاخیر بهره برداری این پروژه خواهم شد.
نماینده مردم شهرستان های بم، نرماشیر، فهرج و ریگان در مجلس ادامه داد: اخذ مصوبه انتقال آب از سد نسا به بم و بروات با اعتباری بیش از یک هزار میلیارد تومان از مهمترین اقدامات انجام شده در شهرستان های شرقی استان کرمان بوده است.
به گفته او بعد از انتقال آب سد نساء به‌‌ بم و بروات این انتقال شامل دیگر شهرستان های شرقی استان (نرماشیر، فهرج و ریگان) نیز خواهد شد.

جاده روداب غربی دوبانده می شود
نماینده مردم شهرستان های شرقی استان در مجلس شورای اسلامی درباره دوبانده شدن جاده روداب غربی که مدت ها مسکوت مانده است ادامه داد: زمانی که شانه های محور روداب غربی زده شد بنده مسئولیتی نداشتم اما با پیگیری و رایزنی انجام شده اعتبار ۱.۵ میلیاردی به این پروژه اختصاص یافت که با این مبلغ حداقل تعریض این جاده را می‌توان انجام داد.

دوبانده شدن محور دارزین-دهبکری اعتبارش وصول نشد
غضنفرآبادی درباره دوبانده کردن جاده دارزین-دهبکری نیز خاطرنشان کرد: هشت سال قبل که بنده نماینده مردم در مجلس بودم اعتباری برای دوبانده شدن این جاده اختصاص داده شد اما متاسفانه وصول نشد.
او اظهار داشت: اکنون به دنبال تکمیل پل دهبکری هستیم و بعد از اتمام این پروژه دوبانده کردن جاده دارزین- دهبکری را نیز پیگیری خواهیم کرد.

تامین تجهیزات بیمارستان پاستور بم
نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی تامین چهار دستگاه اکسیژن ساز و یک دستگاه ام آر آی مارک زیمنس در شرایط بحرانی کرونا برای بیمارستان پاستور بم را از دیگر اقدامات مهم در شرق استان کرمان دانست.

اعتبار ۴۰ میلیاردی برای آسفالت کوچه های بم
او درباره دغدغه مردم در مورد کوچه های خاکی بم نیز یادآور شد: ۴۰ میلیارد تومان اعتبار از شرکت بازآفرینی شهری وزارت راه و شهرسازی برای آسفالت بافت فرسوده شهرستان بم گرفته شد که از این مبلغ ۲۴ میلیارد به صورت اسناد و برای خرید قیر است که این امر تحول بسیار بزرگی در بحث آسفالت کوچه ها و خیابان های شهرستان بم ایجاد خواهد کرد.

تخصص در کابینه رئیس جمهور
نماینده مردم شهرستان های بم، نرماشیر، فهرج و ریگان در مجلس درباره کابینه رئیس جمهوری نیز گفت: کابینه ایشان تخصصی است و امیدواریم با تلاش ها، پیگیری ها و هماهنگی‌هایی که بین کابینه و مجلس وجود دارد بتوانیم شاهد خدمات خوبی در دولت سیزدهم باشیم و دغدغه‌های مردم در زمینه اشتغال و تورم برطرف شود.

قیمت خرما خوب است
او درباره نرخ خرما و مشکلات نخلداران نیز گفت: نرخ خرما در فصل برداشت تقریباً خوب است و کیلویی ۲۸ تا ۳۰ هزار تومان به فروش می رسد که امیدواریم این نرخ بالاتر هم برود.
غضنفرآبادی درباره آفت زنجره خرما نیز بیان کرد: هشت سال قبل که نماینده مردم در مجلس بودم ۴ میلیارد اعتبار برای مبارزه با این آفت گرفته شد اما متاسفانه این آفت مجدد طغیان کرده است؛ همچنین در وزارت جهاد کشاورزی دولت قبل درخواست تشکیل کمیته برای حل این مشکل داده شد تا بتوانیم یک مبارزه غیرسمّی با این آفت داشته باشیم که امیدواریم در دولت جدید این امر تسریع یابد.
او اظهار‌داشت: آفت زنجره خرما و خشکیدگی خوشه خرما از مهمترین آفت هایی هستند که به نخلداران خسارت‌های زیادی وارد می‌کنند.

در مبارزه با ریزگردها اقدامات خوبی انجام شده است
غضنفرآبادی درباره وجود ریزگردها در شرق استان کرمان گفت: اقدامات زیادی در این زمینه صورت گرفته است از جمله بحث بادشکن ها، مالچ پاشی، بیابان زدایی یا جنگل‌زایی که در تمام این موارد کارهای خوبی انجام شده است‌.
به گفته او درخت‌کاری بعد از خواجه عسکر تا ابارق و برج اکرم، مالچ پاشی در فهرج و ریگان و اجرای ۴ کیلومتر بادشکن در دارستان در کاهش این ریزگردها موثر بوده اما باید بدانیم منطقه ما تو‌فانی‌ است و خشکسالی های اخیر از مهمترین دلایل این ریزگردها است .

دانشگاه فرهنگیان سهمیه بومی را برداشته است
نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: سهمیه بومی دانشگاه فرهنگیان در سراسر کشور توسط شورای عالی انقلاب فرهنگی برداشته شده و این مشکل تنها مخصوص شرق استان کرمان نبوده است.
غضنفرآبادی تاکیدکرد: مجوز تاسیس دانشگاه فرهنگیان به شهرستان‌ها داده نمی شود اما پیگیر یک نمایندگی در بم هستیم که تاکنون موفق نشده ایم.

لینک کوتاه

برچسب ها

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.